Milnik razkužilnik senzorski ČRN, E-Control. Za dezinfekcijo toaletne deske (1/1) Milniki/C95580Milnik razkužilnik senzorski ČRN, E-Control. Za dezinfekcijo toaletne deske (1/1) Milniki/C95580-2Milnik razkužilnik senzorski ČRN, E-Control. Za dezinfekcijo toaletne deske (1/1) Milniki/C95580-3Milnik razkužilnik senzorski ČRN, E-Control. Za dezinfekcijo toaletne deske (1/1) Milniki/C95580-1

Milnik razkužilnik senzorski ČRN, E-Control. Za dezinfekcijo toaletne deske (1/1)

Koda: C95580

O artiklu

 • Senzorski razkužilnik za dezinfekcijo toaletne deske.

  Dozator se uporablja kot razpršilnik dezinfekcije brez dotika, senzorsko. Ko približamo roko, milnik dozira razkužilo na toaletni papir za potrebe čiščenja toaletne deske / stranišča in nam tako omogoča varno sedenje. Dozator je primeren le uporabi dezinfekcije za toaletne deske E-Control C89070.

  Surovina: ABS plastika

  Dimenzije: Š=105 mm V=305 mm G=105 mm

  Neto masa: 745 gr

Nekaj več o liniji

 • E- Control - Linija MEGAMINI se na mednarodnem trgu predstavlja kot celovita linija kopalniške opreme, ki ne samo popolnoma ustreza najbolj kompleksnim potrebam kopalniškega prostora v smislu praktičnosti, higiene, prihrankov in odpornosti, ampak istočasno poudarja estetsko kakovost in eleganco vsakega kopalniškega okolja, kamor je nameščena.

  Praktičnost in eleganca, trdnost in dizajn so glavni koncepti na katerih temeljijo izdelki MEGAMINI.

Morda bi vas še zanimalo