Stojalo UBI MAIOR z mehanskim milnikom/razkužilikom (1/1) Milniki/K92950Stojalo UBI MAIOR z mehanskim milnikom/razkužilikom (1/1) Milniki/K92950-1Stojalo UBI MAIOR z mehanskim milnikom/razkužilikom (1/1) Milniki/K92950-2

Stojalo UBI MAIOR z mehanskim milnikom/razkužilikom (1/1)

Koda: K92950

O artiklu

 • Ubi maior prostostoječ razkužilnik.

  Ubi Maior je stojalo in nerjavečega jekla, na dnu katerega je ploskev iz marmorja, ki zagotavlja da je stojalo močno pritrjeno. Na vrhu je locirana tabla v velikost A4 za komunikacijo ali oglaševanje. Na stojalu se nahaja avtomatski razkužilnik v katerega nalijete artikel C88050 - Gel za higieno rok 900 mL, Mega Mini (1/1).

  Pod njim pa je posodica, ki preprečuje morebitno kapljanje razkužila na tla/marmor. Razkužilnika se ne dotikamo z dlanjo, temveč s komolcem in tako res zagotovimo zmanjšanje prenosa morebitnih bakterij.

  Surovine: Nerjaveče jeklo ter marmor

  Dimenzije: V=1590 mm Š=380 mm

  Neto masa: 15340 gr

Nekaj več o liniji

 • Linija MEGAMINI se na mednarodnem trgu predstavlja kot celovita linija kopalniške opreme, ki ne samo popolnoma ustreza najbolj kompleksnim potrebam kopalniškega prostora v smislu praktičnosti, higiene, prihrankov in odpornosti, ampak istočasno poudarja estetsko kakovost in eleganco vsakega kopalniškega okolja, kamor je nameščena.

  Praktičnost in eleganca, trdnost in dizajn so glavni koncepti na katerih temeljijo izdelki MEGAMINI.

Morda bi vas še zanimalo